De Havelaar

FOTOATELIER

Stationsstraat 105, 3620 Lanaken / Tel. +32(0)89712215 - havelaar@skynet.be
Fotowerk - Printservice

Het afdrukken van foto's is in het digitale tijdperk wat op de achtergrond geraakt. Een aantal mensen heeft het maken van fotoboeken ontdekt. Hiervoor werken wij samen met Spector/Smartphoto. Neem gerust een kijkje op http://www.spector.be. Onze winkel kan hier aangeduid worden als afhaalpunt voor alle producten die je hier bestelt. Iedereen die nog met analoge filmrolletjes werkt kan voor de ontwikkeling hiervan bij ons terecht. Spector verzorgt de negatiefontwikkeling met afdrukken.

 

FOTOAFDRUKKEN

We drukken zowel mat als glanzend foto's af vanaf digitale bestanden, negatieven en bestaande foto's. Dit doen we opde Fuj Frontier DL600 dry minilab.

Foto's worden afgedrukt in de formaten van 9/13 cm tot 30/45 cm. Panorama-afdrukken mogelijk tot 30/120 cm.

De afdrukprijzen beginnen aan 35 cent. Er zijn kwantumkortingen voor grotere hoeveelheden. Voor het plaatsen van een bestelling is er een inzetkost van 1.95 euro, ongeacht het aantal prints. Binnen één bestelling (inzetkost) zijn diverse afmetingen toegestaan.

Voor de gewone fotoafdrukken is er ook een 1 uur service. De inzetkost bedraagt dan 2.50 euro.

In de winkel hebben we een kiosk waar je samen met ons een bestelling voor afdrukken mee kan plaatsen. Dit vanaf elke stick of geheugenkaart. Let op! Externe harde schijven kunnen we hier niet op aansluiten.

 

ONTWERPEN

Ben je op zoek naar een originele uitnodiging, dankkaart, fotocollage, breng dan je (digitale) foto's mee. Samen bespreken we wat je wensen zijn, we maken een ontwerp en voeren dat uit. Bijvoorbeeld voor een feestje, gouden bruiloft, aandenken of origineel cadeau, (bijna) alles is mogelijk.

 

DE OUDE DOOS

Heb je oude foto's, oude negatieven, min of meer beschadigd, na het inscannen worden ze bewerkt en gerestaureerd. Vraag vrijblijvend inlichtingen.  

 

FOTO'S IN KRISTAL

Breng een foto mee en wij verzorgen een 3D afdruk in kristalglas. Er zijn veel mogelijkheden en afmetingen. Ook kan er tekst bijgevoegd. Speciaal als aandenken aan een dierbaar persoon of huisdier, of een origineel geschenk! Vraag vrijblijvend inlichtingen.

 

REPORTAGES - FOTOSHOOTS

Wij verzorgen al uw reportages (bedrijf, huwelijk, jubileum, feest, communie, lentefeest, enz. ...). Voor fotoshoots beschikken we over een ruime fotostudio. Meer info hierover op de site bij Fotostudio De Havelaar.

 

FOTOGESCHENKEN

Van mokken, muismatten over puzzels tot fotoboeken en heel veel meer. Graag toveren wij uw foto's om tot net dat cadeau dat u in gedachten had. Vraag vrijblijvend inlichtingen in de winkel.