De Havelaar

FOTOATELIER

Stationsstraat 105, 3620 Lanaken / Tel. +32(0)89712215 - havelaar@skynet.be
Groot formaat - Canvas printing

Naast het afdrukken van foto's in de kleinere en gangbare formaten verzorgen wij ook in eigen huis groot-formaat prints en canvasprint. Dit op een professionele Epson Large Format printer.

AFDRUKKEN OP FOTOPAPIER

Hier gebruiken we het Pearl Pro Plus papier van 290gr. Maximum breedte van de afdrukken is 110 cm. Lengte tot 2 meter en meer. Top resultaat voor uw beelden, perfect om in te lijsten.

AFDRUKKEN OP CANVAS

Deze worden gemaakt op Artis Canvas van 340gr. Formaten van 20/30 cm tot 200/100 cm. De spieramen die we gebruiken hebben een diepte van 4 cm en een zelf-opspansysteem. Alle canvassen blijven strak op het raam zitten ook bij wisselende temperaturen en vochtigheid. Graag bekijken we samen met u tot welk resultaat of groote we kunnen gaan van de door u aangeleverde beelden.

AFDRUKKEN OP MATT BOND

Dit noemen we ook wel afficheprint. Op papier van 90gr of 180 gr drukken wij uw stoepbord- of raamaffiche. Of een reuzevergroting van de huwelijksfoto van uw grootouders om bij hun gouden jubileum aan de gevel of in de feestzaal op te hangen. Geen oplageminimum is vereist. Wil u ook een ontwerp en/of foto gemaakt hiervoor, vraag vrijblijvend advies.

ACRYL EN DIBONDPRINT

Ook hiervoor kan u bij ons terecht. We verzorgen enkel topkwaliteit producten.